Radi bi se vam zahvalili za poglede, ki nam jih namenjate vedno znova. Prizadevamo si, da v vašo bližino pripeljemo pomembne projekte sodobne umetnosti, hkrati pa skrbimo za to, da dela domačih avtorjev spoznajo doma in po svetu. S pomočjo sodobne umetnosti odpiramo oči in širimo poglede že od leta 2002.

Pomežiknite nam, podprite nas.

Podporo našemu delovanju lahko izrazite tako, da nam namenite del dohodnine. Če tega v preteklosti še niste naredili, je zdaj pravi trenutek. Vsi davčni zavezanci lahko namreč do 0,5 odstotka odmerjene dohodnine po želji podarite eni ali več organizacijam. Če tega ne storite, gre tudi ta del vaše dohodnine v državni proračun.

Pomežik vas nič ne stane.

Obrazec „Zahtevek za namenitev dela dohodnine za donacije“ najdete TUKAJ. Vanj smo že vpisali naš naziv in davčno številko. Prosimo vas, da dopišete svoje podatke, izberete odstotek donacije (seveda navijamo za 0,5%) ter obrazec oddate na svojem finančnem uradu. To lahko storite osebno, po pošti ali preko sistema eDavki najkasneje do 31.12.2015. Seznam finančnih uradov najdete TUKAJ.

Iskrena hvala za vašo podporo.

Še naprej bomo vaše očesne brbončice razvajali s kakovostno sodobno umetnostjo!

Janez Janša in Marcela Okretič

Aksioma | Zavod za sodobne umetnosti, Ljubljana